MUF "Mali ulični festival" 07.-09. lipnja 2019.

Stubaki pričaju novu priču i drugu godinu za redom mjesto su događanja Malog Uličnog Festivala! Otvorenje festivala je u petak 07.06.2019., uz rock pojavu zagrebačkih 'Pips, Chips & Videclips'-a, dok je subota rezervirana za nastup uvijek odličnih 'Soulfingersa', a u nedjelju na festivalu nastupaju već dobro znane četiri dame, poznatije kao The Frajle.          

Kroz centar Stubaka očekuje Vas šarenilo boja, glazbe i hrane. Glavni motiv i sažetak ideje je da se stvori harmoničan spoj modernog i tradicionalnog. Festival će imati mnoge elemente, za svakoga ponešto, a kao najinteresantnije istaknuli bi: nastup velikog broja uličnih umjetnika/perfomera, odlične koncerte, bogatu gastro ponudu (Street food), kazališne predstave za odrasle i djecu, kreativne radionice, zabavni park, te nezaobilaznu ponudu naših mnogobrojnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i starih zanata.   

            Važna komponenta se temelji i na tematskoj ugostiteljskoj ponudi (Zagorski cug, burger bar, slatki kutak, craft beer točilica, gin & tonic bar, štrukli house, Pri veselom zagorcu, chill zona, coctail bar, mojito bar, wok & dog, bubbles & mjehurići), tako da će svatko moći pronaći za sebe najbolju varijantu hrane i pića koje će kroz inovativnu festivalsku interpretaciju i ovdje imati notu tradicije. 

        Kroz sva tri dana ulicu će preplaviti mnoštvo uličnih zabavljača i performera. Kraj svakog dana obilježava koncert renomiranih izvođača. Otvorenje festivala je u petak 07.06.2019., uz rock pojavu zagrebačkih 'Pips, Chips & Videclips'-a, dok je subota rezervirana za nastup uvijek odličnih 'Soulfingersa', a u nedjelju na festivalu nastupaju već dobro znane četiri dame, poznatije kao The Frajle.  

Kroz sva tri dana također Vas očekuju i predstave na otvorenom za djecu i odrasle u prekrasnom Parku Maksimilijana Vrhovca.            

 Za sve sudionike manifestacije organiziran je besplatan ZET prijevoz iz Zagreba za Stubake i obratno kroz sva tri dana trajanja manifestacije.

Detaljan program "MUF"-a pogledajte u nastavku

ili na Facebook stranici manifestacije: https://web.facebook.com/MaliUlicniFestival/

  

Kako do nas / Kontakt