Svečana sjednica Općinskog vijeća, 27. travnja 2022.

Uz obilježavanje „27. travnja“- Dana Općine Stubičke Toplice održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Stubičke Toplice 27. travnja u Hotelu Matija Gubec Stubičke Toplice. Ove godine Općina je slavila 29. obljetnicu osnivanja.

U prigodnom programu kojeg je vodila Senka Susović nastupili su polaznici Dječjeg vrtića „Zvirek“, folklorna skupina Osnovne škole Vladimir Bosnar, te solistica Višnja Škudar uz glazbenu pratnju TS „Vikendaši“.

Prisutnima se prigodno obratio načelnik Općine Josip Beljak, te predsjednik Općinskog vijeća Tomislav Mlinarić.

Govornici koji su se obratili nagrađenima za dodijeljena priznanja i povelje ispred načelnika i gradonačelnika, Nikola Gospočić, gradonačelnik Donje Stubice, te župan Krapinsko-zagorske županije, Željko Kolar.

U nastavku možete pogledati ovogodišnje nagrađene najistaknutije članove naše zajednice.

ZAHVALNICA Općine Stubičke Toplice dodjeljuje se:

-              Saši Petroševski Novaku

Zahvalnica se dodjeljuje: za aktivno promicanje kulture i sudjelovanje u kulturnim događanjima Općine Stubičke Toplice te donacije kao doprinos za pomoć stradalnicima Domovinskog rata.

-              Robertu Sedlaru

Zahvalnica se dodjeljuje: za izniman osobni doprinos u razvoju turizma Općine Stubičke Toplice i donacije Općini Stubičke Toplice

-              Marku Lovrenčiću

Zahvalnica se dodjeljuje: za izniman osobni doprinos u provođenju mjera protiv COVIDA - 19 i donacije Općini Stubičke Toplice

POVELJA Općine Stubičke Toplice dodjeljuje se:

-              Anamariji Kovačević

Povelja se dodjeljuje: za izniman trud, požrtvovanost, skrb i njegu pacijenata na području Općine Stubičke Toplice

PLAKETA Općine Stubičke Toplice dodjeljuje se:

-              Ustanovi za zdravstvenu njegu u kući MIRELA

Plaketa se dodjeljuje: za izniman trud, požrtvovnost, skrb i njegu pacijenta na području Općine Stubičke Toplice

-              Božidaru Brezaku

Plaketa se dodjeljuje: za osobnu požrtvovnost i iskazanu humanost u akcijama dobrovoljnog darivanja krvi

-              Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Strmec Stubički

Plaketa se dodjeljuje: za iznimne zasluge u provođenju zdravstvenih mjera i suradnju sa Općinom stubičke Toplice na dobrobit i korist stanovnika Općine Stubičke Toplice.

-              Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Pila

Plaketa se dodjeljuje: za iznimne zasluge u provođenju zdravstvenih mjera i suradnju sa Općinom stubičke Toplice na dobrobit i korist stanovnika Općine Stubičke Toplice.

Ovim putem zahvaljujemo se svim dobitnicima priznanja na njihovim postignućima, kojima su zahvaljujući svom trudu i zalaganju promicali ime Stubičkih Toplica i van granica općine.

U ime svih nagrađenih prisutnima se prigodno obratio gdin. Robert Sedlar.

Posebni gosti na sjednici su bili obitelj Šubić kojima je Općina uz pomoć ostalih dobrih ljudi, tvrtki i obrta s područja ne samo Općine nego i Zagorja, nakon potresa na Banovini pomogla u obnovi obiteljskog doma u Strašniku.

Kako do nas / Kontakt