Kvalifikacije u stolnom tenisu – Srednja Hrvatska

Stk Stubaki su u Oroslavju bili domaćini kvalifikacijama za pozivne turnire HSTS-a.
Igralo se u kategorijama Mlađih kadeta i kadetkinja te Mlađih juniora i juniorki. Nastupilo je 46 igrača iz 8 klubova regije.
Stk Stubaki su nastupili sa sedam svojih predstavnika. 

U Mlađim kadetima Aleksandro Horvatek prolazi grupu sa dvije pobjede i jednim porazom te biva zaustavljen u četvrtini finala.
U Mlađim kadetkinjama Ines Borko također prolazi grupu sa omjerom 2-1. U četvrtini finala pobjeđuje Petru Lončarek iz Krapine te ulazi u polufinale gdje gubi od pobjednice Viktorije Oslaković iz Jastrebarskog. Polufinale joj je osiguralo 3. mjesto.

U Mlađim juniorima Luka Korman prolazi grupu kao prvi sa tri pobjede, u četvrtini izbacuje povratnika Andreja Papka iz Dugog Sela. Polufinale mu je osiguralo broncu, bolji je bio Luka Tepeš iz Dugog Sela. Kod Mlađih juniorki imali smo četiri predstavnice. Leona Breber nakon godinu dana pauziranja vratila se stolnom tenisu, ostvarila je tri poraza u grupi, ali igra je u budućnosti obećavajuća. Barbara Ćuk također nije prošla grupu sa omjerom 1-2, za nju se pokazao koban poraz od Landripet Adriane iz Stubice 2-3 u setovima. Gracija Kačavenda grupu prolazi kao druga te u četvrtini pobjeđuje uvijek neugodnu Maru Markovanović iz Dugog Sela (3-0). Polufinale je donijelo sraz Lorene Perendić i Gracije. Lorena je grupu završila kao prva te se direktno plasirala u polufinale. Gracija je dobila 1. set, ali Lorena dobiva ostala tri te ulazi u finale.

U finalu je Bruna Gučin iz Stubice bila bolja sa 3-0. Sve u svemu dobre igre naših igrača i osvojena 4 postolja.  

Rezultati:  
Mlađi kadeti:
1. Fran Dekalić - Stk Samobor
2. Mateo Terihaj - Stk Samobor
3. Rene Backović - Stk Samobor
3. Jura Drempetić - Stk Stubica

Mlađe kadetkinje:
1. Viktorija Oslaković - Stk Jaska
2. Tia Bivol - Stk Stubica
3. Ines Borko - Stk Stubaki
3. Sara Rivetti - Stk Zagorec

Mlađi juniori:
1. Karlo Zorić - Stk Dugo Selo
2. Luka Tepeš - Stk Dugo Selo
3. Luka Korman - Stk Stubaki
3. Patrik Paurević - Stk Dugo Selo

Kako do nas / Kontakt