NAČIN PODNOŠENJA ZAHTJEVA ZA IZDAVANJE PROPUSNICA

Zahtjevi za izdavanje propusnica upućuju se županijskim stožerima prema mjestu prebivališta ili boravišta osobe koje podnosi zahtjev, odnosno Ravnateljstvu civilne zaštite, ako se radi o drugom opravdanom razlogu koji nije naveden u točki II. Odluke, putem sustava e-Propusnice (dostupnog na adresi https://epropusnice.gov.hr/).

Iznimno, u slučaju da podnositelj zahtjeva nema mogućnosti pristupa sustavu e-propusnice, zahtjev se može uputiti putem elektroničke pošte na mail adresu nadležnog stožera.
U tom slučaju zahtjev treba sadržavati sljedeće podatke: ime i prezime, OiB, adresa stanovanja (ulica i kućni broj, mjesto/grad, županija), relacija putovanja (mjesto/ grad polazišta i mjesto/grad odredišta putovanja) i obrazloženje opravdanosti zahtjeva.

Kontakt i e-mail adresa na koje se upućuju zahtjevi za osobe s prebivalištem na području Krapinsko-zagorske županije: propusnice@kzz.hr, 049 329 253

Popis kontakata za izdavanje propusnica, detaljne upute, potvrda poslodavca za obavljanje nužnih poslova, kao i Odluka stožera o zabrani napuštanja županije prema mjestu prebivališta ili boravišta u RH nalaze se u prilogu.
Uputa za primjenu Odluke
21. prosinca 2020. 23,6 KB
Odluka zabrana napuštanja županija
21. prosinca 2020. 70,24 KB
Prilog 2 Potvrda poslodavca
21. prosinca 2020. 364,93 KB

Kako do nas / Kontakt