Odluka o određivanju komunalnih djelatnosti koje se mogu obavljati na temelju ugovora

Poštovani,

Općina Stubičke Toplice otvara savjetovanje s javnošću na temu: Odluka o određivanju komunalnih djelatnosti koje se mogu obavljati na temelju ugovora.

Odlukom će se, sukladno odredbi članka 48. stavka 2. Zakona o komunalnom gospodarstvu (Nar. nov. br. 68/18 i 110/18), a s obzirom na novu zakonsku regulativu i radi usklađenja sa novom zakonskom regulativom, odrediti komunalne djelatnosti koje se obavljaju putem ugovora.

Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da donošenju Odluke pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.

Nacrt Odluka kao i OBRAZAC za javno savjetovanje nalaze se u nastavku ovog poziva.

Popunjen OBRAZAC dostavite zaključno do 09.02.2020. na adresu elektroničke pošte: pravnik@stubicketoplice.hr ili dostavite poštom na adresu: Općina Stubičke Toplice, Viktora Šipeka 16, 49244 Stubičke Toplice.

Svi pristigli prijedlozi dostavljeni na priloženom OBRASCU bit će temeljito proučeni. Primjedbe koje će se uvažiti biti će uključene u konačni prijedlog o kojem na svojoj sjednici raspravlja i odlučuje Općinsko vijeće Općine Stubičke Toplice.

Sve dodatne informacije možete zatražiti putem elektroničke pošte pravnik@stubicketoplice.hr ili na telefon 049/282-733.

Hvala na suradnji!

NACRT ODLUKE
10. siječnja 2020. 48 KB
Obrazac javno savjetovanje
10. siječnja 2020. 35,5 KB

Kako do nas / Kontakt