Otvorenje obnovljene Maksimilijanove zgrade uz Dan Općine 

Radovi na obnovi zgrade Maksimilijana Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice privode se kraju, tako da će svečano otvaranje objekta biti povodom Dana Općine Stubičke Toplice 30.04.2011.godine.

Zgradu će ispred osnivača bolnice otvoriti župan Krapinsko-zagorske županije Siniša Hajdaš Dončić. Radi se o investiciji od cca. 3 milijuna kuna vlastitih sredstava Specijalne bolnice. Dvjesto godina stara zgrada zasjat će u novom sjaju, gdje će na katu biti uređen odjel s četiri jednokrevetne, dvije dvokrevetne sobe, jednim apartmanom i još jednim apartmanom prilagođenim invalidima na razini četiri zvjezdice. U prizemlju će biti svlačionice sa sanitarnim čvorovima i kupaonicama za osoblje. Napravljen je i spojni hodnik između zgrade Dijane i restorana tako da se izbjegne prijašnja komunikacija uskim hodnicima stare zgrade Maksimilijana.

Nakon završetka ovih radova u pripremi je već projekt uređenja drugog dijela zgrade Maksimilijana, prvi kat i krovište iznad bazena, te krova dvorišne zgrade Maksimilijana. Najtečaj za izvođenje tih radova planira se provesti u svibnju ove godine, a radove završiti do zime ove godine. Planirana vrijednost radova bit će 2,5 milijuna kuna.

U 2012.godini godini Specijalna bolnica priprema jedan veći investicijski zahvat uređenja hidroterapije u prostoru prijašnjih kada i prostoru do novouređenog bazena. Prostor bi imao moderan wellness, spa program i služio bi kao dodatan sadržaj našim pacijentima, ali i vanjskim gostima. Radi se o većoj investiciji u vrijednosti 7 do 10 milijuna kuna, gdje Specijalna bolnica osim vlastitih sredstava očekuje financijsku pomoć Županije decentraliziranim sredstvima. Time bi Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice zaokružila jedan dio investicijskog ciklusa čime bi mogla krenuti na zahtjevnije tržište Europske unije.Pogledajte galeriju fotografija!

Kako do nas / Kontakt