Prezentacija projekta "Stubaki"

11. svibnja 2009. godine u vijećnici Općine Stubičke Toplice održana je izvedbena prezentacija projekta "Stubaki".

Ovo je jedan od najvećih zdravstveno-turističkih projekata u regiji te predstavlja najveću investiciju u hrvatski kontinentalni turizam u ovom dijelu Evrope, čiji se završetak planira za četiri godine. Investitor je "Sunce koncern"d.d. čija prepoznatljivost se ogleda u izrazito visokoj kvaliteti u turističkom djelovanju.
Projekt predviđa gradnju tri hotela, visoke kategorije od četiri do pet zvjezdica, kompleks termalne wellness i spa zone, kongresnog, trgovačko-poslovnog i polikliničko-medicinskog centra, te objekte eko-etno sadržaja. Hoteli će imati 450 smještajnih jedinica i oko 1180 kreveta, a termalna rivijera, kao posebna prostorno-funkcionalna cjelina moći će prihvatiti oko 2 000 korisnika.
Sve navedeno Stubičkim Toplicama i cijelom Zagorju donosi značajan prosperitet u turizmu kao najvažnijoj grani gospodarstva na ovom prostoru, te zapošljavanje najmanje 500 osoba. Vrijednost turističkog kompleksa iznosi 76 milijuna eura. Izvedbena prezentacija održana je od strane 4 ponuditelja ( arhitektonskih kuća ) odabranih na javnom natječaju "Sunce koncerna"d.d.

Kako do nas / Kontakt