Novosti

Mudrica - e dječja kartica

Poticajne obiteljske i populacijske mjere predstavljaju prioritet djelovanja Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, te upravo iz spomenutoga razloga jedna od njih je e-Dječja kartica – „Mudrica“ kao potpora i olakšica roditeljima i njihovoj djeci. E-Dječja kartica – „Mudrica“ kroz pogodnosti ili popuste na usluge ili proizvode za korisnike s djecom omogućava poboljšanje obiteljskog standarda. Korisnici e-Dječje kartice – „Mudrice“ su svi roditelji (udomitelji i skrbnici)

Pročitaj više
1. sjednica Općinskog vijeća Općine Stubičke Toplice

REPUBLIKA HRVATSKA KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA OPĆINA STUBIČKE TOPLICE PREDSJEDNIK OPĆINSKOG VIJEĆA   KLASA:021-05/21-01/43 URBROJ:2113/03-01-21-1 Stubičke Toplice, 02.07.2021.   Na temelju članka 32. t. 2. Statuta Općine Stubičke Toplice (Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije br. 16/09, 9/13, 15/18 i 7/21) i članka 44. stavka 1. Poslovnika Općinskog vijeća Općine Stubičke Toplice (Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije br. 16/09, 9/13 i 7/21) sazivam 1. s

Pročitaj više

Općina razveselila roditelje i djecu polaznike vrtića darovanjem Startas papučica

Općina Stubičke Toplice, na inicijativu općinskog načelnika Josipa Beljaka, još jednom je pokazala veliko srce u brizi za naše najmlađe uzraste kada je djecu vrtićke dobi darovala šarenim papučicama. Načelnik Beljak posjetio je vrtić te osobno uručio stručnoj službi vrtića papučice za sve polaznike vrtića. Djeca su dobila Startas papučice koje se ručno proizvode od 1976. godine, te predstavljaju kreativnost i kulturno naslijeđe jedinstvenog hrvatskog proizvoda. Na taj način Općina je u

Pročitaj više


14. GFUK i po Zagorju

Općina Stubičke Toplice poziva sve zainteresirane ljubitelje kulture da nam se pridruže na predstavi ŠUND NAŠ SVAGDAŠNJI Adam scene u izvedbi glumaca Adama Končića, Roberta Krajinovića i Nevene Vukes, u ponedjeljak 28. lipnja u 20,00 sati ispred muzičkog paviljona Specijalne bolnice Stubičke Toplice. Radnja predstave se odvija u jednom zagrebačkom studiju, vezana uz teme današnjice kao što su influenseri, lažni sjaj i slično. Za sve posjetitelje ulaz je slobodan!

Pročitaj više

Sportske igre mladih-STK Stubaki

Stk Stubaki su u Oroslavju, 19. lipnja 2021. godine, organizirali kvalifikacije za Sportske igre mladih. Nastupilo je 70 djece iz Zagrebačke, Karlovačke i Krapinsko-zagorske županije.

Pročitaj više


Kako do nas / Kontakt