Projekti

Izgradnja reciklažnog dvorišta

Načelnik Općine Stubičke Toplice, gospodin Josip Beljak, potpisao je 10. studenog 2017. sa Ministarstvom zaštite okoliša i energetike i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt IZGRADNJA RECIKLAŽNOG DVORIŠTA – STUBIČKE TOPLICE. Opis projekta: Reciklažno dvorište u Stubičkim Toplicama biti će građevina namijenjena razvrstavanju i privremenom skladištenju posebnih vrsta otpada te će imati značajnu ulogu u ukupnom sustavu go

Pročitaj više

Energetska obnova zgrade Osnovne škole Vladimir Bosnar Stubičke Toplice

Načelnik Općine Stubičke Toplice, gospodin Josip Beljak, potpisao je 13. listopada 2017. sa Ministarstvom graditeljstva i prostornoga uređenja i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, koji je i partner u projektu, Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt ENERGETSKA OBNOVA ZGRADE OSNOVNE ŠKOLE STUBIČKE TOPLICE NA ADRESI STRMEČKA CESTA 5/A, STUBIČKE TOPLICE.

Pročitaj više

Završeni radovi pojačanog održavanja odvojka Ul. Lj. B. Đalskog

U odvojku Ulice Ljube Babića Đalskog završeni su radovi pojačanog održavanja kojim radovima je asfaltirano 588 kvadratnih metara nerazvrstane ceste uz postavu cestovnih rubnjaka i slivničke rešetke. Radove je sufinanciralo Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja sukladno Odluci o odobravanju sredstava kapitalnih pomoći gradovima i općinama za poticanje komunalnog gospodarstva i ujednačavanja komunalnog standarda za 2017. godinu u iznosu od 50.000,00 kuna.

Pročitaj više

Natječaj za dodjelu stipendija školska/akademska godina 2017./2018.

Načelnik Općine Stubičke Toplice raspisao je Natječaj za dodjelu stipendija Općine Stubičke Toplice za školsku/akademsku godinu 2017./2018. za učenike srednjih škola i redovne studente. Dodijelit će se do 30 učeničkih stipendija i do 20 studentskih stipendija. Rok za podnošenje zahtjeva za dodjelu stipendija iznosi 15 dana od dana objave natječaja, odnosno do zaključno 17. studenog 2017. godine.

Pročitaj više

Asfaltiranje nerazvrstanih cesta u naselju Pila

Sukladno Programu gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području općine Stubičke Toplice za 2016. godinu, u naselju Pila uređene su i asfaltirane dvije nerazvrstane ceste. Ukupna površina novoasfaltiranih površina iznosi 3220 m².

Pročitaj više

ENERGETSKA OBNOVA ZGRADE OSNOVNE ŠKOLE STUBIČKE TOPLICE

U sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioritetna os 4: Promicanje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, na otvoreni javni poziv u sklopu Pilot projekta Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja, Ref. oznaka 4c1.1., općina Stubičke Toplice javila se sa projektom „Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu z

Pročitaj više

Kako do nas / Kontakt