Održana 2. izložba pasa mješanaca u Stubičkim Toplicama

Održana 2. izložba pasa mješanaca u Stubičkim Toplicama

U subotu 09. rujna održana je 2. izložba pasa mješanaca pod pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice. Organizator izložbe bila je Turistička zajednica Općine Stubičke Toplice u suradnji s trgovinom kućnim ljubimcima i opremom "ZOON" koja je ujedno proslavila 10 godina postojanja.

Izložba, na koju se ove godine prijavilo više od 35 pasa mješanaca, započela je u 11,00 sati na igralištu iza Općine Stubičke Toplice. Svim posjetiteljima izložbe kao i vlasnicima pasa obratio se načelnik Općine Stubičke Toplice Josip Beljak te im poželio dobrodošlicu, a sve prisutne pozdravio je i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

Psi su bili raspodijeljeni u dvije kategorije, srednji i veliki psi te mali psi. Vlasnici su svoje ljubimce prošetali ispred tročlanog žirija koji je ocjenjivao njihov nastup. Obzirom da je svaki ljubimac bio poseban i jedinstven na svoj način, bilo je prilično teško proglasiti troje najboljih iz svake kategorije. Na samom kraju izložbe, pobjednicima kategorija podijeljeni su paketi premium hrane te medalje, dok su prvoplasirani osvojili pehare.  

Napomena: Fotografije na web stranici Općine Stubičke Toplice vlasništvo su Turističke zajednice Općine Stubičke Toplice i Općine Stubičke Toplice. Nije dopustivo preuzimanje fotografija, a ukoliko želite preuzeti određene fotografije, molimo, kontaktirajte nas, rado ćemo vam iste ustupiti.

Pogledajte galeriju fotografija!

Kako do nas / Kontakt