O. d. načelnika - zamjenik načelnika

Ivan Hren


Rođen: 25.11.1971.

Adresa stanovanja: Zagrebačka ulica 23, Stubičke Toplice

Volonterski obnaša dužnost načelnika od 13. siječnja 2017.

Na lokalnim izborima za općinskog načelnika i zamjenika načelnika 2013. godine izabran je za zamjenika načelnika zajedno sa pok. gospodinom Vladimirom Bosnarom.

Dužnost zamjenika načelnika obnaša u drugom mandatu.

Kontakt: nacelnik@stubicketoplice.hr

Mob: 098/495 363

Obnašatelj dužnosti načelnika – zamjenik načelnika prima stranke radnim danom, uz prethodnu najavu na telefon br. 049/282 733.

Vizija: stvoriti općinu koja je prijatelj mladim ljudima, koji tu mogu pronaći posao, komunalnu, obrazovnu i kulturnu infrastrukturu potrebnu za stanovanje te općinu koja će podupirati razvoj poduzetništva, poljoprivrede i turizma

Misija: zajedničkim radom, uz međusobno uvažavanje i društvenu odgovornost stvarati što bolje uvjete za život svojih sumještana, poštujući tradicijske vrijednosti i okoliš

Poštovani sumještani,

u siječnju ove godine preuzeo sam dužnost obnašatelja dužnosti načelnika kao dotadašnji zamjenik načelnika, pok. Vladimira Bosnara.

Dužnost zamjenika načelnika obnašam volonterski uz redovan posao.

Moj cilj je nastaviti rad na stvaranju što boljih uvjeta za život mojih sumještana. Naša općina je prekrasno mjesto, sa svom temeljnom komunalnom infrastrukturom. I nadalje ćemo ulagati u projekte izgradnje i poboljšanja komunalne infrastrukture, turizam, školu i vrtić. Čekaju nas i novi projekti kao što je izgradnja groblja i priprema za projekt izgradnje športske dvorane.

Timski rad smatram temeljem uspjeha svakog projekta. Stoga sve vas, moje susjede iz Pile, Strmca Stubičkog i Stubičkih Toplica pozivam da se uključite u ovaj tim i svojim prijedlozima, sugestijama, pa čak i primjedbama, poboljšate svaki projekt, bilo da se radi o izgradnji ceste ili kulturnoj manifestaciji, i time u njega utkate svoj doprinos.

Kako do nas / Kontakt