3. prijateljski Taekwondo turnir Stubičke Toplice 2018

Turnir je održan 23. rujna u hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama. Okupio je 11 klubova iz Zagreba, Zagrebačke županije, Varaždinske županije i Krapinsko-Zagorske županije; klubove – BISTRA,  ČIGRA, DAN-GUN, GROM CROATIA, HWARANG IVANEC, JAKOVLJE, KAPELŠČAK, KONDOR, MLADOST LUKA, SUTLA ŠENKOVEC, ZAPREŠIĆ.

Na turniru su nastupili najmlađi borci- limači i mlađi kadeti u muškoj i ženskoj konkurenciji  u disciplinama kick i sportska borba. Za neke od njih ovo je bio prvi turnir i upoznavanje sa sportskim disciplinama Taekwondo sporta.

Turnir je protekao u duhu lijepog sportskog nadmetanja i gromoglasnog prijateljskog navijanja. Nakon završetka natjecanja i dodjele pojedinačnih medalja i pehara najboljim ekipama u ukupnom poretku sudionici turnira su pozvani na zajednički ručak i druženje.

Pokrovitelj ovog sportskog događanja bila je Općina Stubičke Toplice i Turistička zajednica.

Tk Kapelščak na ovom je turniru sudjelovao sa 19 najmlađih članova koji su nastupili u disciplini kick i sportska borba i postigli sljedeće rezultate:

TK Kapelščak ukupni poredak 2. mjesto

Pojedinačni rezultati:

1. mjesto Noah Duijkersloot kick M3

1. mjesto Jana Sovec kick Ž2

2. mjesto Domagoj Kraljić MK sportska borba -43 kg

2. mjesto Filip Erdelja MK sportska borba +51 kg

2. mjesto Patrik Pintar kick M1

2. mjesto Ivan Javoršćak kick M3

3. mjesto Marko Kraljić kick M1

3. mjesto Marko Žegrec kick M1

3. mjesto Matej Erdelja kick M2

3. mjesto Zoja Kuren kick Ž1

3. mjesto Iva Aščić kick Ž2

3. mjesto Dora Sovec kick Ž3

4. - 6. mjesta u svojim kategorijama su osvojili naši natjecatelji Lucija Pavić, Alma Beljak, Lucija Domitrek, Vito Japec, Ammir Okanović, Ivan Mišić i Luka Erdelja.

Pogledajte galeriju fotografija!

Kako do nas / Kontakt