Božićni sajam u Stubakima

 Božićni sajam u Stubakima

Općina Stubičke Toplice u suradnji s Turističkom zajednicom Stubičke Toplice organizirala je u subotu, 16. prosinca „Božićni sajam u Stubakima“ u Parku Vladimira Bosnara. Za sve posjetitelje upriličena je raznolika ponuda eko - etno - eno proizvoda, očuvane tradicijske baštine i suvenira te domaćih božićnih kolača Udruge Hrvatska žena Stubičke Toplice i domaćih kolača Udruge umirovljenika Stubičke Toplice, kreativnog božićnog stvaralaštva učeničke zadruge „Bobi“ Osnovne škole Vladimir Bosnar Stubičke Toplice, Dječjeg vrtića „Zvirek“, Društva Naša djeca Stubičke Toplice, božićnog cvijeća i kreacija cvjećarne „Cvjetić“ te bogata i raznovrsna ponuda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava topličkog kraja uz ponudu slastica Švicarsko - hrvatskog društva. Uz bogatu prodajnu ponudu, sajam je bio i humanitarnog karaktera, gdje je Udruga „Lucijino svijetlo“ iz Oroslavja prikupljala sredstva za bolesnu djecu iz Klaićeve bolnice. Subotnje prijepodne posjetitelji su proveli u veselom predbožićnom ozračju koje je ove godine posjetio i Djed Božićnjak koji je dijelio darove, a sva su djeca imala priliku i slikati se s Djedicom na tradicijskim saonicama. Za dobro raspoloženje pobrinuo se tamburaški sastav „Pet za 5“.

U sklopu programa kojeg je vodila Senka Susović, ugodnu dobrodošlicu u Stubičke Toplice poželio je domaćin - načelnik Općine Josip Beljak. Posjetitelje je pozdravila i zamjenica župana Krapinsko - zagorske županije Jasna Petek, a velečani Ivica Šestak uputio je prisutnima božićnu poruku.

Napomena: Fotografije s prikazom djece na web stranici Općine Stubičke Toplice dio su pedagoške dokumentacije i vlasništvo Osnovne škole Stubičke Toplice, Dječjeg vrtića Zvirek i Općine Stubičke Toplice. Nije dopustivo preuzimanje fotografija s prikazom djece, a ukoliko želite preuzeti određene fotografije, molimo, kontaktirajte nas, rado ćemo vam iste ustupiti.

Pogledajte galeriju fotografija!

Kako do nas / Kontakt