Društvo multiple skleroze KZŽ - likovno-literarni natječaj za učenike OŠ

Na Javnom natječaju za financiranje programa i projekata udruga na području općine Stubičke Toplice u 2018. godini Društvu multiple skleroze KZŽ odobreno je sufinanciranje projekta „Možemo sve“.

Zahvaljujući tom projektu Društvo multiple skleroze KZŽ osigurat će (između ostaloga) mobilnu uslugu fizioterapeuta i psihološku potporu članovima s područja Stubičkih Toplica te održavanje psiholoških radionica. U svom djelovanju trude se i senzibilizirati okolinu, te rade s djecom i mladima. Stoga u okviru projekta planiraju mali likovno – literarni natječaj za učenike Osnovne škole Vladimir Bosnar Stubičke Toplice, uz Međunarodni dan međusobnog pomaganja koji se obilježava 26. listopada.

Učitelji i razrednici škole obaviješteni su o ovoj aktivnosti, u cilju animiranja učenika da se uključe svojim likovnim i literarnim radovima. Tema radova je međusobno pomaganje, posebno ono u koje su uključene osobe s invaliditetom. Tehnike za likovne te formati za literarne radove nisu propisani. Radovi se dostavljaju poštom, na našu adresu: Društvo multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije, Trg Dragutina Domjanića 6, (za učenički natječaj), 49210 Zabok, uz napomenu  da na svim radovima svakako budu navedena imena i prezimena učenika te razred koji pohađaju. Rok za prijavu radova je 10. listopad 2018.

Pristigle radove ocijenit će stručna povjerenstva, a za najbolji literarni i likovni rad osigurane su prigodne nagrade. Nagrade će biti uručene učenicima u prostorima škole krajem mjeseca listopada, na prigodnom susretu na kojem će se predstaviti rad samog Društva, dosadašnja iskustva u radu sa školama te ovaj projekt.

Kako do nas / Kontakt