Gljivarenje & Co. v Stubakima

Turistička zajednica, Radno tijelo za turizam i promidžbu Općine Stubičke Toplice i udruge Stubičkih Toplica pod pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice 22. godinu za redom organizirali su jesenku manifestaciju „GLJIVARENJE & CO. V STUBAKIMA“ koja se po prvi puta održavala dva dana 20. i 21. listopada na dvije lokacije.

Prvog dana ljubitelji prirode, dobre eno-gastro ponude mogli su uživati u bogatom programu u organizaciji naših udruga i ugostiteljskih objekata Stubaka, šarenoj ponudi OPG-a Zagorja, vožnji kočijom, veselim notama, te radionicama i sadržajima za naše najmlađe i naravno u friškom zraku u predivnom ambijentu Pile, podno Medvednice.

Drugog danu u samom centru Stubičkih Toplica od 12,00 sati po prvi puta organizirano je natjecanje u kuhanju gljivarskog kotlića između naših zagorskih načelnika i gradonačelnika, a pobijedila je ekipa Donje Stubice predvođena gradonačelnikom Nikolom Gospočićem.  Za vesele note zaduženi su bili domaći dečki PRAVA EKIPA, a kroz program nas je vodila domaćica, toplička glumica Marija Borić. Također je i kavana Maksimilijan imala bogatu ponudu delicija od jesenskih plodova uz determinaciju gljiva Mladena Strižaka i ponudu topličkih OPG-a. Veselimo se druženju i slijedeće godine na najvećoj jesenskoj manifestaciji Stubaka.

Kako do nas / Kontakt