Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju

Ravnateljstvo civilne zaštite 25. ožujka 2022. objavilo je Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju. Poziv se odnosi na vlasnike stambenih jedinica koji imaju na raspolaganju slobodne stambene jedinice i vlasnike stambenih jedinica koji su po načelu solidarnosti već ustupili svoje stambene jedinice na korištenje.
 
Cjelokupan tekst i upute za provedbu Javnog poziva dostupni su na poveznici 
https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-vlasnika-stambene-jedinice-za-stambeno-zbrinjavanje-raseljenih-osoba-iz-ukrajine-u-pojedinacnom-smjestaju/5518 a Obrasce za prijavu osim na priloženoj poveznici, moguće je preuzeti i u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Stubičke Toplice.

Popunjeni Obrazac uz dokaze o vlasništvu potrebno je dostaviti osobno (u uredovno vrijeme) ili poštom u Jedinstveni upravni odjel Općine Stubičke Toplice, Viktora Šipeka 16, 49244 Stubičke Toplice, odnosno elektronskim putem na adresu komunalni@stubicketoplice.hr.

Kako do nas / Kontakt