Manifestacija „100 % zagorsko u Zagrebu“

„100% zagorsko“ je manifestacija prodajno - izložbenog karaktera gdje se izlažu poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko - zagorske županije. Cilj ove manifestacije je zajedničkom promocijom kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju „Bajka na dlanu“.  

Hrvatsko zagorje je regija u kojoj se njeguje tradicija, a u širokoj lepezi raznolike ponude svim izlagačima je zajedničko da kroz prezentaciju svojih proizvoda Zagorje prikažu kao jedinstvenu destinaciju ugodnu za život, rad i odmor.

Događanje je održano 15. i 16. rujna na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, a sama sajamska izložba postala je poveznica između malih proizvođača i krajnjih potrošača.

Ovom prigodom na manifestaciji je iz Stubičkih Toplica nastupila Udruga Hrvatska žena koja je prezentirala svoje vrijedne ručne radove i ostalu bogatu ponudu tradicijskih suvenira. Ponudu svojih đemova, sirupa, sezonskog povrća, te sušenih začina i čajeva prezentiralo je OPG Gjurgice Frajković iz Stubičkih Toplica, te OPG Goran Kraševac iz Stubičkih Toplica sa domaćim brašnom od domaćeg kukuruza i jabučnim octom.

U sklopu ponude turističkih objekata i usluga predstavljen je hotel Matija Gubec s prepoznatljivim domaćim štruklima i klipićima, te smještajnom ponudom.

Kako do nas / Kontakt