Manifestacija "100% Zagorsko" u Zagrebu

100% Zagorsko je manifestacija izložbeno-prodajnog karaktera, izlog raznovrsne zagorske hrane, pića, kulture, tradicije, zabave. Prezentacija je to bogatstva kulturnog, gastronomskog, zdravstvenog, rekreacijskog i vjerskog turizma Krapinsko-zagorske županije. U ponudi se moglo naći bučino ulje, med, medenjaci, zagorski mlinci, povrće, voće, rakije i likeri, sir, sokovi, vina i voćna vina, suhomesnati proizvodi, licitari i tradicijske igračke, a posjetitelji su mogli uživati i u zagorskim štruklima te tradicionalnim babičinim kolačima.

Cilj ove manifestacije je zajedničkom promocijom kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju „Bajka na dlanu“. 

Događanje je održano u devetom izdanju, 21. i 22. rujna na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, a sama sajamska izložba postala je poveznica između malih proizvođača i krajnjih potrošača.

Ovom prigodom na manifestaciji je iz Stubičkih Toplica nastupila Udruga Hrvatska žena koja je prezentirala svoje vrijedne ručne radove i ostalu bogatu ponudu tradicijskih suvenira. Ponudu svojih đemova, sirupa, sezonskog povrća, te sušenih začina i čajeva prezentiralo je OPG Gjurgice Franjković iz Stubičkih Toplica, te OPG Goran Kraševac iz Stubičkih Toplica sa raznim domaćim brašnima.

U sklopu ponude turističkih objekata i usluga predstavljao se hotel Matija Gubec s prepoznatljivim domaćim štruklima i klipićima, te smještajnom ponudom. Ujedno se sa svojom smještajnom ponudom predstavila i Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice.

Kako do nas / Kontakt