Obavijest o izmjeni cjenika za obavljanje javne usluge prikupljanja, odvoza i zbrinjavanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada sa područja Općine Stubičke Toplice

Obavještavaju se stanovnici i korisnici javne usluge prikupljanja, odvoza i zbrinjavanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada sa područja Općine Stubičke Toplice, da od 01. studenog 2019. godine započinje primjena novog cjenika za obavljanje javne usluge prikupljanja, odvoza i zbrinjavanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada sa područja Općine Stubičke Toplice.
Nove cijene odvoza otpada formirat će se na broju odvoza, u koju svrhu se čipiraju spremnici (kante). Miješani komunalni otpad odvozit će se tri puta mjesečno, dok će se selektivni otpad (plave kante) odvoziti dva puta mjesečno. Odvoz selektivnog otpada neće se naplaćivati. Točan raspored odvoza odredit će se naknadno.
Primjer izračuna cijene odvoza otpada prema novom cjeniku (primjena od 01.11.2019.) za kućanstvo: fiksni dio računa iznosi 78,00 kuna, a cijena pojedinog odvoza je 16,20 kuna. Na uplatnicama koje ćete zaprimiti bit će formirana cijena na bazi pretpostavljena dva odvoza mjesečno, dakle za kućanstva za spremnik volumena 120L primit ćete uplatnicu na iznos od 110,40 kuna (78,00 kuna fikni dio + 2 x 16,20 kuna varijabilni dio). Ista cijena će se korigirati u narednom obračunskom razdoblju, a s obzirom na stvarni broj odvoza.

Kako do nas / Kontakt