Općina razveselila roditelje i djecu polaznike vrtića darovanjem Startas papučica

Općina Stubičke Toplice, na inicijativu općinskog načelnika Josipa Beljaka, još jednom je pokazala veliko srce u brizi za naše najmlađe uzraste kada je djecu vrtićke dobi darovala šarenim papučicama. Načelnik Beljak posjetio je vrtić te osobno uručio stručnoj službi vrtića papučice za sve polaznike vrtića. Djeca su dobila Startas papučice koje se ručno proizvode od 1976. godine, te predstavljaju kreativnost i kulturno naslijeđe jedinstvenog hrvatskog proizvoda.
Na taj način Općina je ujedno započela suradnju sa renomiranom hrvatskom tvrtkom Borovo koja je osnovana još davne 1931. godine sa sjedištem u Vukovaru. Tijekom proteklih godina izgradila je svoj identitet, ne samo u Hrvatskoj nego i u cijeloj regiji stvaranjem moderne, urbane, sportske i certificirane sigurnosne i radne obuće.
Početak je to zajedničke suradnje Općine i Borova povodom obilježavanja njihove 90-ete godine rada koja će se nastaviti i narednih godina, a mještani, kao i mnogobrojni posjetitelji Stubičkih Toplica imat će priliku nabaviti svoj unikatni par Startas tenisica, posebno dizajniran u bojama Malog uličnog festivala - MUF-a. Mi se već veselimo da u novim cipelicama prošećemo našim divnim Stubakima.

Kako do nas / Kontakt