Otvorenje 4. samostalne izložbe fotografija topličkog umjetnika Branka Balaška

Otvorena je 4. samostalna izložba fotografija pod nazivom „Gledati srcem“ autora Branka Balaška u Općinskoj knjižnici Stubičke Toplice pod pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice. Uvodnu riječ i recenziju izložbi dali su Nikola Kristić i Dragutin Škreblin, a svoja iskustva s gostima podijelio i je i sam autor fotografija Branko Balaško. Cijeli program glazbeno su popratili Doris Tkalčević na violini te "Trio dvije flaute i harmonika" u sastavu Zvonimir Lendrec, Krunoslav Gospodarić i Ana Paula Strugar.

Zahvalu autoru za promociju Krapinsko-zagorske županije uputio je i zamjenik župana Anđelko Ferek Jambrek, a izložbu je otvorila zamjenica načelnika Općine Stubičke Toplice Anica Benger koja je naglasila da je otvorenje izložbe Gledati srcem prvo kulturno događanje u sklopu obilježavanja ovogodišnjeg Dana Općine Stubičke Toplice.

Izložba je otvorena do 19. travnja i može se razgledati u redovnom radnom vremenu knjižnice. Reproducirane fotografije je moguće i kupiti, a sva prikupljena sredstva biti će namijenjena za obogaćivanje knjižnične građe Općinske knjižnice Stubičke Toplice, preciznije, za kupnju dječje literature.

Više fotografija i o autoru može se vidjeti na sljedećim poveznicama:

http://www.zagorjepublic.com

https://www.facebook.com/branko.balasko.39

http://www.fotozine.org/?omen=stubaki

http://fotosofia.info/Profil.aspx?uName=QnJhbmtv_b64_

https://gurushots.com/pila93c/photos

https://500px.com/brankobalasko3

Kontakti autora: branko.balasko3@kr.t-com.hr; pila93c@gmail.com; broj mob.: 098/205-001

Kako do nas / Kontakt