Potpisan je Ugovor o izvođenju radova u svrhu „energetske obnove zgrade osnovne škole Stubičke Toplice na adresi Strmečka cesta 5/a, Stubičke Toplice“

U utorak 19. lipnja 2018. godine, u uredu načelnika Općine Stubičke Toplice, potpisan je Ugovor o izvođenju radova u svrhu „energetske obnove zgrade osnovne škole Stubičke Toplice na adresi Strmečka cesta 5/a, Stubičke Toplice“.

Izvođač radova na energetskoj obnovi zgrade Osnovne škole je zajednica ponuditelja: METALBENETON d.o.o. sa sjedištem u Svetom Križu Začretje, Ivana Kukuljevića Sakcinskog 2 i TIM-COLOR d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, D. Mandića 24. Vrijednost potpisanog ugovora je 1.899.215,00 kuna (bez PDV-a).

Potpisivanju ugovora, osim općinskog načelnika g. Josipa Beljaka i predstavnika zajednice ponuditelja g. Ilije Jana Dragčevića, nazočili su i predstavnik Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske g. Miljenko Jagarčec, zatim predstavnici tvrtke JAM-ING d.o.o. Zlatar koja će obavljati stručni nadzor nad izvođenjem radova, te predstavnici tvrtke TC kontrola d.o.o. Oroslavje koja će obavljati poslove koordinatora II za zaštitu na radu.

Projekt energetske obnove zgrade Osnovne škole Stubičke Toplice sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, i to u iznosu od 754.381,32 kuna. Iz državnog proračuna Republike Hrvatske odnosno iz Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekata osigurano je 421.600,00 kuna, a od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije osiguran je iznos od 214.298,69 kuna za financiranje ovog kapitalnog projekta. Preostali dio do pune vrijednosti projekta snosi Općina Stubičke Toplice.


Kako do nas / Kontakt