Predavanje Domagoja Severa: "Kako putovati i živjeti od putovanja"

U petak, 22.04.2022. Općinska knjižnica Stubičke Toplice obilježila je manifestaciju Noć knjige putopisnim predavanjem Domagoja Severa "Kako putovati i živjeti od putovanja".

Ovo je bilo trostruko obilježavanje, naime predavanje je napravljeno uz Noć knjige, zatim uz početak obilježavanja "27.travnja"- Dana Općine Stubičke Toplice, a ujedno smo njime obilježili prigodno Dan planeta Zemlje.

Domagoj nam je ispričao kada je uopće počeo putovati i kako nije planirao živjeti od putovanja. Ispričao nam je koliko traje planiranje putovanja, te s kim putuje. Odao nam je i par tajni kako putovati i zaraditi (suradnje s turističkim zajednicama i prodaja fotografija), dotaknuo se i društvenih mreža i online zarade. Da nije sve tako bajno, rekao nam je nešto i o drugačijoj strani putovanja, kako je prebolio dengu i našao se usred potresa od 6.9 po Richteru u Indoneziji. Sve to začinio je s 3 foto priče Farski otoci, Indonezija i Saint Martin. Gosti su uživali, a Domagoj se obvezao doći s novim pričama.

Kako do nas / Kontakt