Predstava Gfuk festivala "Nikad nije prekasno"

U sklopu 12. glumačkog festivala kulturne udruge „GFUK“ i njenim jubilarnim gostovanjem pod imenom „GFUK I PO ZAGORJU“ Općina Stubičke Toplice bila je domaćin predstave Ladislava Prežigala „Nikad nije prekasno“.

Komedija se održala 28. travnja 2019. u nedjelju u 20,00 sati u kongresnoj dvorani hotela Matija Gubec Stubičke Toplice.

Nikad nije prekasno“ komična je i dirljiva priča o ljubavi dvoje beskućnika koji na klupi u parku, tražeći ljubav i razumijevanje, duhovitim komentarima opisuju stanje u kojem su se bez svoje krivice zatekli, osvrćući se na društvenu nepravdu i karakterne osobine svojih bivših ljubavnika, pružajući si utjehu i nadu vjerujući kako nikad nije kasno za novi početak.

Događaji ove romantične komedije ogledalo su svijeta u kojem živimo, svijeta u kojem napušteni žele promjene, a povlašteni čuvaju svoje pozicije bježeći od promjena.

Redatelj predstave je Zoran Mužić, a u predstavi su igrali Sanja Marin i Zijad Gračić.

Po završetku predstave gledateljima se obratio načelnik Josip Beljak te zahvalio na posjećenosti i zanimanju za domaću kulturu i Gfuk festival u kulturnom pogledu te se također zahvalio glumcima i autoru na predstavi te najavio daljnju suradnju i iduće godine.

Gledateljima se također obratio i autor predstave Ladislav Prežigalo, te zajedno sa načelnikom Beljakom podijelio tri simbolične nagrade Gfuk festivala nasumično izvučenim posjetiteljima.

Kako do nas / Kontakt