Savjetovanje s javnošću na temu:Plan djelovanja Općine Stubičke Toplice

Poštovani,
Općina Stubičke Toplice otvara savjetovanje s javnošću na temu:
Plan djelovanja Općine Stubičke Toplice u području prirodnih nepogoda za 2020. godinu
Temeljem članka 17. stavak 1. Zakona o ublažavanju i uklanjanju posljedica prirodnih nepogoda (Narodne novine broj 16/19) predstavničko tijelo jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave donosi plan djelovanja za sljedeću kalendarsku godinu radi određenja mjera i postupanja djelomične sanacije šteta od prirodnih nepogoda.
Pozivamo Vas da se svojim komentarima i prijedlozima uključite u ovo Savjetovanje i pomognete nam da donošenju Plana djelovanja Općine Stubičke Toplice u području prirodnih nepogoda za 2020. godinu pristupimo uzimajući u obzir Vaša razmišljanja.
Nacrt prijedloga Plana djelovanja Općine Stubičke Toplice u području prirodnih nepogoda za 2020. godinu kao i OBRAZAC za javno savjetovanje nalaze se na linku u nastavku poziva.
Popunjen OBRAZAC dostavite zaključno do 14.12.2019. na adresu elektroničke pošte: martina@stubicketoplice.hr ili dostavite poštom na adresu: Općina Stubičke Toplice, Viktora Šipeka 16, 49244 Stubičke Toplice.
Svi pristigli prilozi raspravi i prijedlozi dostavljeni na priloženom OBRASCU bit će temeljito proučeni.
Primjedbe koje će se uvažiti biti će uključene u konačni prijedlog o kojem na svojoj sjednici raspravlja i odlučuje Općinsko vijeće Općine Stubičke Toplice.
Sve dodatne informacije možete zatražiti putem elektroničke pošte martina@stubicketoplice.hr ili na telefon 049/282-733.
Hvala na suradnji!

OBRAZAC
18. studenog 2019. 13,15 KB

Kako do nas / Kontakt