Specijalna bolnica u Stubakima završila 5 milijuna kuna vrijednu investiciju

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice u srijedu, 12. srpnja 2017. godine svečano je obilježila završetak najnovije investicije vrijedne 5 milijuna kuna.

Novom investicijom omogućeno je otvaranje II. kata objekta Maksimilijan, koji je dobio 13 novih kreveta (dvokrevetni apartman, 4 dvokrevetne i 3 jednokrevetne sobe) te pripadajući restoran, čime je  zaokružena bolnička cjelina sa 42 kreveta na visokoj razini od 4 zvjezdice, koja ima posebnu recepciju sa svojim wellnessom, terapijom, posebnim izlazima i ulazima. S obzirom na to da je objekt pod zaštitom, nije smio biti srušen već rekonstruiran pa je izvana zadržao vizure koje je imao prije 200 godina, međutim, unutrašnjim preuređenjem dobiven je prostor koji zadovoljava najsuvremenije standarde za boravak pacijenata.

Već sljedeći tjedan najavljena je rekonstrukcija parkirališta i projekt uređenja vanjskih bazena, koji će već sljedeće kupališne sezone biti otvoreni i za pacijente i za građanstvo.

Prisutnima su se obratili, domaćin - ravnatelj Specijalne bolnice, dr. Davor Gredičak, predsjednica Skupštine KZŽ Vlasta Hubicki, načelnik Općine Stubičke Toplice Josip Beljak i župan KZŽ Željko Kolar. Svečanosti su nazočile i zamjenica župana KZŽ Jasna Petek i saborska zastupnica Marija Puh.

Važno je napomenuti  da je 11. srpnja ujedno i osnovan Klaster zdravstvenog turizma KZŽ te da je prvi predsjednik Klastera postao upravo ravnatelj Specijalne bolnice u Stubakima dr. Davor Gredičak.

Kako do nas / Kontakt

Total query time: 0 sec and 0 ms