Sportski vikend Taekwondo kluba "Kapelščak"

Sportski Taekwondo vikend

Subota 23.03.2019.

ČIGRA OPEN I ČIGRA LIMAČ KUP 2019.

U dvorani 2 Doma sportova u Zagrebu održan je 7. Čigra Open i 10. Čigra Limač Kup na kojem je nastupilo 619 natjecatelja (364 Čigra open i 255 Čigra limač kup) iz 50 klubova i 5 zemalja ( Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Slovačka i Češka).

Taekwondo klub Kapelščak su na 10. Čigra Limač Kupu u disciplini kick predstavljala 2 najmlađa člana kluba Noah Duijkersloot i Ivan Javoršćak.

U konkurenciji  24 natjecatelja kategorije KICK - dječaci -2M, Noah je osvojio 3. mjesto i Ivan 10. mjesto. Svojim rezultatima naši mali natjecatelji su izborili u ukupnom plasmanu kicka  klupsko 9. mjesto.

Nedjelja 24.03.2019.

PRIJATELJSKI TURNIR MLADOST LUKA 2019

U dvorani O.Š. Luka (Zaprešić) održan je prijateljski turnir Mladost Luka. Turnir je okupio 13 klubova iz Zagreba, Zagrebačke županije, Krapinsko –zagorske županije i 110 natjecatelja.

Taekwondo klub Kapelščak i Krapinsko- zagorsku županiju su predstavljala 2 najmlađa člana kluba Noah Duijkersloot i Ivan Javoršćak. U konkurenciji 17 natjecatelja kategorije kick- dječaci - M1, Noah je osvojio 2. mjesto, a Ivan 7. mjesto. Svojim rezultatima naši mali natjecatelji su izborili u ukupnom plasmanu kicka klupsko 4. mjesto.

Napomena: Fotografije s prikazom djece na web stranici Općine Stubičke Toplice vlasništvo su Taekwondo kluba „Kapelščak“ i Općine Stubičke Toplice. Nije dopustivo preuzimanje fotografija s prikazom djece, a ukoliko želite preuzeti određene fotografije, molimo, kontaktirajte nas, rado ćemo vam iste ustupiti.

Kako do nas / Kontakt