Taekwondo klub „Kapelščak“ nastupio na Božićnom kupu Groma 2016. godine

18. prosinca 2016. godine u sportskoj dvorani Osnovne škole Grigor Vitez u Zagrebu održan je Božićni kup Groma 2016.

Na ovom prijateljskom turniru sudjelovalo je 7 klubova iz Hrvatske sa 107 prijava u različitim kategorijama.

Nastupali su slijedeći Taekwondo klubovi: Mungos - Zagreb, Bistra - Bistra, GromCroatia - Zagreb, Kapelščak - Stubičke Toplice, Radnik - Križevci, Donat - Zadar, DanGun - Zagreb.

Natjecanje je održano u disciplinama kick i sportska borba u kategorijama limači, mlađi kadeti i kadeti. Djeca Taekwondo kluba „Kapelščak „ Stubičke Toplice su nastupila uz veliku podršku i pratnju roditelja i prijatelja. Ovo je bio završni turnir ove godine za djecu i sakupljanje novih iskustava kao i priprema za iduću godinu.

U nastavku možete vidjeti rezultate naših malih natjecatelja:

U kategoriji vrtićanke broncu su osvojile Zoja Kuren, Tena Bartolić i Marta Šagud.

U kategoriji vrtićanci Patrik Pintar i Matej Erdelja osvojili su srebro, a broncu Josip Javorščak, Luka Ljubić i Vilim Sokač.

U kategoriji mlađi kadeti -33 Karlo Androšević je osvojio srebro i Leonardo Benger broncu, u kategoriji mlađi kadeti - 39 Jakov Bos je osvojio srebro, a Filip Erdelja broncu, a u kategoriji mlađi kadeti - 43  Antonio Kušter je osvojio zlatom, a u kategoriji mlađe kadetkinje Adriana Oremuš srebro, dok je u kategoriji kadeti + 65 zlato pripalo Viti Rokiću.

U kategoriji kick muški srebro je pripalo Patriku Pintaru, dok je zlato osvojio Luka Ljubić, a u kategoriji kick ženski broncu je osvojila Zoja Kuren, srebro su osvojile Marta Šagud i Vanesa Pilarić dok je zlato pripalo Teni Bartolić.

 

 

Kako do nas / Kontakt

Total query time: 0 sec and 0 ms