Tradicionalni Dječji maskenbal - fašnik 2018. održan u Stubakima

Tradicionalni Dječji maskenbal - fašnik 2018. održan u Stubakima

U utorak 13. veljače, pod pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice te u suradnji s Turističkom zajednicom, Osnovnom školom Vladimir Bosnar i Dječjim vrtićem Zvirek, održana je tradicionalna dječja fašnička povorka. Učenici Osnovne škole Vladimir Bosnar i polaznici Dječjeg vrtića Zvirek okupili su se kod škole te su oko 14:30 sati krenuli u veselu i šarenu povorku koja je prošla kroz centar Stubičkih Toplica sve do crkve sv. Katarine. Kao i svake godine, mališani su na jedan dan postali mnogobrojni likovi iz svijeta mašte. Bilo je tu raznih kostima i kreacija koje su osmislili uz pomoć teta iz vrtića, učiteljica i roditelja, a koje su djeca s oduševljenjem nosila. Mala prijevozna sredstva, svemirci, astronauti, rakete, likovi iz filmova i crtića okupirali su ulice Stubičkih Toplica te su svojom pojavom uveselili mještane Stubičkih Toplica.

U prigodnom programu kod crkve sv. Katarine vesele mališane dočekao je klaun Srećko s predstavom Klaunovska posla, koja je oduševila djecu. Uz zabavni program djeca su i plesala na popularne dječje pjesmice te su na kraju programa dobila poklon figure od balona i zasladila se slatkišima, krafnama i sokovima.

Napomena: Fotografije s prikazom djece na web stranici Općine Stubičke Toplice dio su pedagoške dokumentacije i vlasništvo Osnovne škole Vladimir Bosnar Stubičke Toplice, Dječjeg vrtića Zvirek i Općine Stubičke Toplice. Nije dopustivo preuzimanje fotografija s prikazom djece, a ukoliko želite preuzeti određene fotografije, molimo, kontaktirajte nas, rado ćemo vam iste ustupiti.

Pogledajte galeriju fotografija!

Kako do nas / Kontakt