Trofej Snježna kraljica 2017.

 Ljubitelji zimskog sporta ove su godine posjetili slalomske utrke FIS Svjetskog kupa - Trofeja Snježne kraljice održane na Sljemenu 03. i 05. siječnja.

Za sve posjetitelje slalomskih utrka Općina Stubičke Toplice u suradnji sa Hrvatskim skijaškim savezom osigurala je parkiralište za osobne automobile i transfer autobusima na Sljeme, a u Turističkom uredu Turističke zajednice Općine Stubičke Toplice mogle su se kupiti ulaznice, te dobiti sve potrebne informacije vezane uz utrke.

Uz organizaciju slalomskih utrka ove se godine obilježila i 50 godina prve utrke FIS Svjetskog kupa u alpskom skijanju 05. siječnja 1967.- 05. siječnja 2017. godine, s centralnom proslavom „Zagreb slavi 50 godina FIS Svjetskog kupa“ u centru grada Zagreba. Tom prigodom je  na dan javnog izvlačenja startnih brojeva za mušku utrku 04. siječnja 2017. bila održana skijaška utrka ukupnih pobjednika Svjetskog kupa na skijaškoj stazi na cesti od kružnog toga ispred Zagrebačke katedrale, Bakačevom ulicom do Trga bana J. Jelačića koja počinje s povijesnim vratima, a završava s novim vratima.

Ovogodišnja Snježna kraljica je Veronika Velez - Zuzulova iz Slovačke, dok je sljemenskim kraljem okrunjen talijan Manfred Mölgg.

Kako do nas / Kontakt

Total query time: 0 sec and 0 ms