Učenici O.Š. Vladimir Bosnar na otvorenom prvenstvu osnovnih škola Hrvatske u taekwondou

USPJEŠAN NASTUP UČENIKA O.Š. VLADIMIR BOSNAR STUBIČKE TOPLICE

Hrvatski školski sportski savez i Taekwondo savez Hrvatske su organizirali “Otvoreno Državno prvenstvo školskih sportskih društava osnovnih  škola Republike Hrvatske u taekwondou”. Natjecanje je održano u sportskoj dvorani “Sutinska vrela” u Zagrebu 02.03.2019. za uzrast učenika 5.-6. i 7.-8. razreda. Učenici su nastupali u dvije discipline: sportska borba i forme prema pravilima WTF-a. Sudjelovale su 33 škole sa 250 učenika i učenica.

Učenici O.Š. Vladimir Bosnar Stubičke Toplice inače članovi Taekwondo kluba Kapelščak su postigli odličan rezultat u obje discipline.

Mateja Ljubić 3.mjesto forme – kategorija 7-8 razredi

Valentina Pilarić 2.mjesto forme – kategorija 7-8 razredi

Lovro Frgec 3.mjesto forme – kategorija 7-8 razredi

Jakov Bos 3.mjesto forme – kategorija 5-6 razredi

Domagoj Kraljić 3.mjesto SB-39 – kategorija 5-6 razredi

Ella Javoršćak 3.mjesto SB-51 – kategorija 7-8 razredi

U ukupnom plasmanu od 33 prisutne škole O.Š. Vladimir Bosnar Stubičke Toplice je zauzela 29. mjesto, u kategoriji 7-8 razreda 17. mjesto, u kategoriji 5-6 razreda 26. mjesto a u disciplini formi 7. mjesto.

TK Kapelščak se zahvaljuje na podršci općini Stubičke Toplice, ravnateljici škole gđi. Brigitte Gmaz, pedagogu prof. Goranu Jeniću, prof. Martini Debeljak – mentoru škole za sport i svima koji su pomogli na prvom odlasku djece na Državno prvenstvo škola.

Kako do nas / Kontakt