Uspjeh Stolnoteniskog kluba Stubaki

Zadnji kvalifikacijski turnir za pojedinačno prvenstvo Krapinsko-zagorske županije za najmlađe kategorije donio je neizvjesnu borbu za ulazak u TOP-8. Turnir je održan 12. ožujka u Krapini.

Stolnoteniski klub Stubaki nastupio je sa 13 igrača. Moreno Stanišić je u kategoriji mlađih kadeta lovio 8. mjesto za odlazak na TOP-8 i to mu je uspjelo prolaskom grupne faze natjecanja.
U najmlađim kadetima Karlo Vojtić je u turnir ušao kao osmoplasirani te je trebao biti isti ili bolji od Erika Žukine iz STK Stubice da bi se plasirao na Top-8.  Zahvaljujući svojem dobrom radu na treninzima to mu je na našu veliku radost i uspjelo, te će biti najmlađi sudionik (2009. godište) završnog turnira 8 najboljih.
Da spomenemo i naše najbolje: David Zrinski osvaja 1. mjesto pobjedivši klupsku kolegicu Graciju Kačavenda koja se je morala zadovoljiti 2. mjestom u finalu sa 3-1. Luka Korman dijeli 3. mjesto sa Brunom Gućin iz STK Stubica.

Ovo je veliki uspjeh za klub i nagrada za rad Stolnoteniske škole STK Stubaki,  jer osvojiti prve tri pozicije u jednoj kategoriji se ne viđa često.

Kako do nas / Kontakt