Uspješan nastup Stolnoteniskog kluba Stubaki na 1. Otvorenom regijskom turniru - Središnja Hrvatska

Uspješan nastup Stolnoteniskog kluba Stubaki na 1. Otvorenom regijskom turniru - Središnja Hrvatska 

Dugo Selo bilo je domaćin regijskog turnira gdje je nastupilo stotinjak natjecatelja iz Središnje Hrvatske. Za Stoloteniski klub Stubaki nastupilo je 14 igrača u 7 starosnih kategorija. U kategoriji klinceza 2009. godište i mlađi nastupila je Hana Skušić te ubilježila svoj prvi nastup na turnirima. Leon Zrinski u istom godištu kod dječaka zauzeo je 4. mjesto te se okitio medaljom. U kategoriji najmlađih kadeta Marko i Matija Marinović te Leon Perendić nisu prošli kvalifikacijske grupe ali su prikazali napredak u igri. Leonardo Kostanjčar, Ivan Marinović i Marko Sokač napravili su korak više te završili natjecanje među 8 najboljih. Leona Breber u istoj kategoriji kod cura upisala je svoju prvu pobjedu na turnirima. Lorena Perendić kod mlađih kadetkinja nije uspjela ostvariti pobjedu te je završila natjecanje u grupi, dok je njezin vršnjak David Zrinski uspio proći grupu sa dvije pobjede i jednim porazom, ali je poslije zapeo na prvoj prepreci. U kategoriji kadeta Moreno Stanišić je prikazao najbolju igru na turnirima svih ovih godina ali u četvrtfinalu preko Posavca iz Zaboka se nije moglo. Karlo Kucelj u konkurenciji juniora odradio je dobre mečeve ali na pobjedu će morati još malo pričekati.
Gracija Kačavenda u najmlađim kadetkinjama nastavlja svoj pobjednički niz koji je započeo osvajanjem turnira u Krapini, pa Bjelovaru i sada u Dugom Selu. Graciji je za osvajanje trebalo 6 pobjeda u nizu. Opet je pokazala da je najjača kada je najteže. Luka Korman također osvaja turnir u kategoriji najmlađih kadeta. Luka do pulufinala nije imao većih problema, ali tu je morao prebaciti u višu brzinu i protiv domaćina pokazati svoj najbolji stolni tenis koji mu je osigurao finale. Bio je to dan za pamćenje za Stk Stubaki.

 

Napomena: Fotografije s prikazom djece na web stranici Općine Stubičke Toplice vlasništvo su  Stolnoteniskog kluba Stubaki i Općine Stubičke Toplice. Nije dopustivo preuzimanje fotografija s prikazom djece, a ukoliko želite preuzeti određene fotografije, molimo, kontaktirajte nas, rado ćemo vam iste ustupiti.

Kako do nas / Kontakt