Novosti

Manifestacija Babičini kolači 2017.

Krapinsko-zagorska županija i Turistička zajednica KZŽ-e organizirali su 18. ožujka manifestaciju Babičini kolači. Ovom manifestacijom koja je održana jedanaesti puta, promiču se vrijednosti žene, obitelji i živom čuva gastronomska tradicija Zagorja kroz natjecanje zagorskih baka u pripremi autohtonih kolača.

Pročitaj više


Postavljen novi drveni most preko potoka Vidaka

Protekle subote u naselju Pila postavljen je novi drveni planinarski most, zajedničkom suradnjom članova Hrvatskog planinarskog društva „Željezničar“, Općine Stubičke Toplice i Hrvatskih šuma Zagreb - šumarije Donja Stubica.

Pročitaj više

Uspjeh Stolnoteniskog kluba Stubaki

Zadnji kvalifikacijski turnir za pojedinačno prvenstvo Krapinsko-zagorske županije za najmlađe kategorije donio je neizvjesnu borbu za ulazak u TOP-8. Turnir je održan 12. ožujka u Krapini.

Pročitaj više

In memoriam - Vladimir Bosnar

U četvrtak, 12. siječnja 2017. godine, u 61. godini života iznenada je preminuo Vladimir Bosnar, načelnik Općine Stubičke Toplice. Bio je jedan od inicijatora osnivanja Općine Stubičke Toplice. Dužnost načelnika Općine Stubičke Toplice obnašao je uz kratak prekid od 1993. godine. Svoj život je Vladimir Bosnar posvetio izgradnji kvalitetne lokalne zajednice.

Pročitaj više


Kako do nas / Kontakt