Službene obavijesti


2. izložba pasa mješanaca Stubičke Toplice

Turistička zajednica Općine Stubičke Toplice u suradnji s trgovinom kućnim ljubimcima i opremom ''ZOON'', pod generalnim pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice organizira drugu izložbu pasa mješanaca u Stubičkim Toplicama.

Pročitaj više

Ljetna Likovna kolonija "Stubaki 2017."

Turistička zajednica Stubičke Toplice pod generalnim pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice poziva Vas na 21. LJETNU LIKOVNU KOLONIJU „STUBAKI 2017.“ 26. kolovoza (subota) u 10,30 sati u Park Maksimilijana Vrhovca.

Pročitaj više


Obavijest vlasnicima i korisnicima zemljišta

Mole se vlasnici i korisnici zemljišta koje je zaraslo visokom travom, korovom i šikarom, a osobito ambrozijom da redovito održavaju i redovito kose svoja dvorišta i zemljišta, a osobito redovito režu živicu, uklanjaju šikaru, smeće, građevinski otpad, i održavaju travnate površine na način da trava ne bude viša od 20 cm, u dvorištu i ispred ograde

Pročitaj više


Obavijest o prikupljanju komunalnog otpada

Obavještavamo korisnike prikupljanja komunalnog otpada da EKO-FLOR PLUS d.o.o. neće obavljati uslugu prikupljanja i odvoza miješanog komunalnog otpada na blagdan Velike Gospe, 15. kolovoza, već će se ista usluga izvršiti u subotu, 12. kolovoza 2017. godine.

Pročitaj višeBaltazar 4 - objavljen javni poziv za zapošljavanje pomoćnika u nastavi za šk. god. 2017/2018

Krapinsko-zagorska županija s partnerima u projektu raspisuje Javni poziv za podnošenje prijava za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za djecu s teškoćama u razvoju u odgojno-obrazovnim ustanovama - partnerima u projektu Baltazar 4 za šk. god. 2017/2018. Javni poziv je otvoren 8 dana (dan objave nije uračunat), dakle pisane prijave kandidati mogu dostaviti do 3.8.2017. (uključen i taj datum) na adresu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Krapina, kako je navedeno u poz

Pročitaj više

Kako do nas / Kontakt