Projekti

Projekt Razvoja Infrastrukture Širokopojasnog Pristupa Na Području Općine Stubičke Toplice

Općina Stubičke Toplice uključit će se u projekt razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa, koji zajednički provode Grad Donja Stubica, Grad Oroslavje, Općina Marija Bistrica i Općina Gornja Stubica. Sporazum o suradnji na projektu razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa potpisan je u studenom 2017. godine. U sklopu projekta izradit će se Studija izvedivosti projekta te Plan razvoja širokopojasne infrastrukture na području jedinica lokalne samouprave.

Pročitaj više

Izgradnja reciklažnog dvorišta

Načelnik Općine Stubičke Toplice, gospodin Josip Beljak, potpisao je 10. studenog 2017. sa Ministarstvom zaštite okoliša i energetike i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt IZGRADNJA RECIKLAŽNOG DVORIŠTA – STUBIČKE TOPLICE. Opis projekta: Reciklažno dvorište u Stubičkim Toplicama biti će građevina namijenjena razvrstavanju i privremenom skladištenju posebnih vrsta otpada te će imati značajnu ulogu u ukupnom sustavu go

Pročitaj više

Energetska obnova zgrade Osnovne škole Vladimir Bosnar Stubičke Toplice

Načelnik Općine Stubičke Toplice, gospodin Josip Beljak, potpisao je 13. listopada 2017. sa Ministarstvom graditeljstva i prostornoga uređenja i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, koji je i partner u projektu, Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt ENERGETSKA OBNOVA ZGRADE OSNOVNE ŠKOLE STUBIČKE TOPLICE NA ADRESI STRMEČKA CESTA 5/A, STUBIČKE TOPLICE.

Pročitaj više

Završeni radovi pojačanog održavanja odvojka Ul. Lj. B. Đalskog

U odvojku Ulice Ljube Babića Đalskog završeni su radovi pojačanog održavanja kojim radovima je asfaltirano 588 kvadratnih metara nerazvrstane ceste uz postavu cestovnih rubnjaka i slivničke rešetke. Radove je sufinanciralo Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja sukladno Odluci o odobravanju sredstava kapitalnih pomoći gradovima i općinama za poticanje komunalnog gospodarstva i ujednačavanja komunalnog standarda za 2017. godinu u iznosu od 50.000,00 kuna.

Pročitaj više

Natječaj za dodjelu stipendija školska/akademska godina 2017./2018.

Načelnik Općine Stubičke Toplice raspisao je Natječaj za dodjelu stipendija Općine Stubičke Toplice za školsku/akademsku godinu 2017./2018. za učenike srednjih škola i redovne studente. Dodijelit će se do 30 učeničkih stipendija i do 20 studentskih stipendija. Rok za podnošenje zahtjeva za dodjelu stipendija iznosi 15 dana od dana objave natječaja, odnosno do zaključno 17. studenog 2017. godine.

Pročitaj više

Asfaltiranje nerazvrstanih cesta u naselju Pila

Sukladno Programu gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području općine Stubičke Toplice za 2016. godinu, u naselju Pila uređene su i asfaltirane dvije nerazvrstane ceste. Ukupna površina novoasfaltiranih površina iznosi 3220 m².

Pročitaj više

Kako do nas / Kontakt