Projekti

Natječaj za dodjelu stipendija školska/akademska godina 2017./2018.

Načelnik Općine Stubičke Toplice raspisao je Natječaj za dodjelu stipendija Općine Stubičke Toplice za školsku/akademsku godinu 2017./2018. za učenike srednjih škola i redovne studente. Dodijelit će se do 30 učeničkih stipendija i do 20 studentskih stipendija. Rok za podnošenje zahtjeva za dodjelu stipendija iznosi 15 dana od dana objave natječaja, odnosno do zaključno 17. studenog 2017. godine.

Pročitaj više

Asfaltiranje nerazvrstanih cesta u naselju Pila

Sukladno Programu gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture na području općine Stubičke Toplice za 2016. godinu, u naselju Pila uređene su i asfaltirane dvije nerazvrstane ceste. Ukupna površina novoasfaltiranih površina iznosi 3220 m².

Pročitaj više

ENERGETSKA OBNOVA ZGRADE OSNOVNE ŠKOLE STUBIČKE TOPLICE

U sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioritetna os 4: Promicanje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, na otvoreni javni poziv u sklopu Pilot projekta Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja, Ref. oznaka 4c1.1., općina Stubičke Toplice javila se sa projektom „Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu z

Pročitaj više


Komunalna akcija - zatvaranje udarnih rupa

Sukladno Programu održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2016. godinu, a u sklopu tekućeg i investicijskog održavanja nerazvrstanih cesta, na području cijele općine Stubičke Toplice zatvorenesu udarne rupe uglavnom nastale kao posljedica nepovoljnih zimskih uvjeta.

Pročitaj više

Velika ekološka akcija hortikulturnog uređenja

Općina Stubičke Toplice kao ekološka destinacija koja se prostire Parkom prirode Medvednica, u cilju očuvanja prirodnih krajobraznih vrijednosti, kontinuirano provodi niz zelenih akcija. Jedna od takvih velika je proljetna akcija hortikulturnog uređenja mjesta. Ovom akcijom ocvjećuju se svi kulturno - povijesni lokaliteti mjesta: perivoj Župne crkve svete Katarine - Park Maksimilijana Vrhovca, vidikovac Kapelščak kao i sva naselja Općine. Raznolikim sadnicama ljetnog cvijeća hortikult

Pročitaj više

Kako do nas / Kontakt